Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ελληνικά συγκροτήματα και… επεισοδιακές αποχωρήσεις!



Ελληνικά συγκροτήματα και... επεισοδιακές αποχωρήσεις!
Με αφορμή την αποχώρηση του Zayn Malik από τους One Direction πάμε να δούμε τις πιο τρανταχτές αποχωρήσεις στα Ελληνικά συγκροτήματα.
Στέρεο Νόβα-Αντώνης Πι
Στέρεο Νόβα-Αντώνης Πι
Μεσουράνησαν την δεκαετία του ’90 και αποτέλεσαν ένα από τα αγαπημένασυγκροτήματα του κόσμου τότε. Ωστόσο ο Αντώνης Πι αποφασίζει να εγκαταλείψει τους Στέρεο Νόβα το 1996. Έναν χρόνο μετά την αποχώρηση τουΑντώνη Πι έρχεται και η οριστική διάλυση του συγκροτήματος.

Μπλε-Θεοδοσία Τσάτσου
Μπλε-Θεοδοσία Τσάτσου
Οι Μπλε αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα καλύτερα Ελληνικά συγκροτήματα. Η Θεοδοσία Τσάτσου ήταν η πρώτη φωνή τωνΜπλε με την οποία κυκλοφόρησαν τον παρθενικό τους δίσκο «Νιώθω Ενοχές» to 1996. Αμέσως μετά αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Από τότε μέχρι και σήμερα βασική φωνή των Μπλεαποτελεί η Τζώρτζια Κεφαλά με μεγάλη επιτυχία.

One - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
One - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Αποτέλεσαν το εμπορικότερο αντρικό συγκρότημα στην Ελλάδα. Μετά από πολλές επιτυχίες, το 2003 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφασίζει να αφήσει τους One για να κάνει σόλο καριέρα. Λίγο μετά την θέση τουΧριστοφόρου στο συγκρότημα παίρνει ο Δήμος Μπέκε μέχρι την διάλυση του γκρουπ, το 2004.

Hi-5-Φρόσω Παπαχαραλάμπους
Hi-5 – Φρόσω Παπαχαραλάμπους
Ήταν το πιο πολυσυζητημένο γυναικείο συγκρότημα στην Ελλάδα. Πολλές οι επιτυχίες τους στα 2 χρόνια κοινής τους πορείας. Ωστόσο λίγο πριν την οριστική διάλυση του συγκροτήματος, η Φρόσω Παπαχαραλάμπους είχε αποχωρήσει ήδη, αφήνοντας τις υπόλοιπες 4 μόνες τους στις τελευταίες συναυλίες των Hi-5.Ωστόσο παρευρέθηκε μαζί με την Shaya Hansen και την Νάνσυ Στεργιοπούλου στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Μάιο του 2005 ανακοινώνοντας και επίσημα την διάλυση του συγκροτήματος.

C:Real- Ειρήνη Δούκα
C:Real - Ειρήνη Δούκα
Μπορεί οι C:Real να υπάρχουν σαν συγκρότημα από το 1996, ωστόσο το 2002 αποκτούν την πρώτη βασική γυναικεία φωνή του συγκροτήματος, τηνΕιρήνη Δούκα. Έκτοτε ξεκινάνε και οι πολύ μεγάλες επιτυχίες τους. Το 2010 όμως η Ειρήνη Δούκα αποφασίζει να αποχωρήσει από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Η αποχώρηση της Ειρήνης σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Μιας εποχής μεγάλης εμπορικής επιτυχίας του συγκροτήματος. Από το 2011 μέχρι το 2013 η Ντορέττα Παναγοπούλου αποτελούσε την φωνή τωνC:RealΑπό το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα η γυναικεία φωνή τουσυγκροτήματος είναι η Γεωργία Λαζοπούλου.

Otherview - Κρυσταλλία
Otherview – Κρυσταλλία
Οι Otherview δημιουργήθηκαν το 2009. Πρώτη φωνή του συγκροτήματος ήταν η Κρυσταλλία Ρήγα. Πολλά εμπορικά single και πολλές πετυχημένες συναυλίες για το συγκρότημα. Τον φθινόπωρο του 2012 ωστόσο η Κρυσταλλίααποφασίζει να αποχωρήσει από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Την θέση της πήρε η Έλενα Τσαγκρινού τον Ιούνιο του 2013 έπειτα από πολλές ακροάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου