Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

STAN: Στις πρόβες λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων του στο Enastron (φωτογραφίες)

stan proves
Το πιο ανατρεπτικό παιδί της ελληνικής δισκογραφίας, ο STAN, ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του στο “Έναστρον”, αυτή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.
Μαζί με τις διαχρονικές αξίες του ελληνικού τραγουδιού, το Βασίλη Καρρά και το Γιώργο Μαζωνάκη ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί. Καλλιτέχνες που εκπροσωπούν επάξια τρεις γενιές ενώνουν τις δυνάμεις τους και δεσμεύονται να ικανοποιήσουν το κοινό πάσης δυνατής ηλικίας. Παράλληλα, παρά την μεγάλη επιτυχία των τελευταίων του τραγουδιών, “Με Στεναχωρεί”και “Δε σου Ανήκω”, τα οποία σε ελάχιστους μήνες ξεπέρασαν συνολικά τις17.000.000 προβολές στο YouTube και σκαρφάλωσαν στην κορυφή των μεγαλύτερων ραδιοφώνων της χώρας, ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός δεν επαναπαύεται.
Δουλεύει πυρετωδώς για το πολυαναμενόμενο single του, με τίτλο “Παράξενο Παιδί”, το οποίο έχει ήδη γίνει trend σε όλα τα Social Media, με εκατοντάδες επώνυμους και μη, να συμμετέχουν στην πρωτοποριακή προωθητική καμπάνια του τραγουδιού, χρησιμοποιώντας το hashtag #paraxenopaidi. Το “Παράξενο παιδί” θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη MINOS EMI. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μέχρι τώρα επιτυχία του παράξενου παιδιού STAN, δεν είναι καθόλου “παράξενη” ή τυχαία και αδημονούμε να δούμε τη συνέχεια.
stan enastron
prova stan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου